Ozcan Deniz ponovo postaje otac?!

Turski glumac Ozcan Deniz privlači pažnju već godinama. U pitanju je muškarac sa posebnom harizmom koji privlači poglede mnogih dana.

Ozcan Deniz ponovo postaje otac?!

Foto Credits: Haberler

Ozcan Deniz je miljenik žena i tu nema mnogo dilema. Ipak, glumac je odlučio da stane na „ludi kamen“ u januaru ove godine. Ozcan se oženio Samar Dagdar i od tada nije bilo mnogo vesti iz njegovog privatnog života.

Tako je bilo sve do sada. Sve veći broj turskih medija je preneo informaciju da Ozcan i Samar očekuju prinovu. Za sada nema zvanično potvrde da je Samar Dagdar zaista u drugom stanju, ali prema mediji se pozivaju na pouzdane izvore.

Podsećamo, ovo je glumcu već treći brak. U periodu od 1991. do 2000. godine je bio oženjen Handan Deniz. Potom je oženio Feyzu Aktan 2018. godine i njihov brak je potrajao svega godinu dana. U januaru ove godine Ozcan je stupio u brak sa sadašnjom suprugom Samar. Iz prethodnih brakova već ima jedno dete.

Uskoro nova serija

Ono što jeste potvrđeno je da će Ozcan Deniz raditi na novom projektu. I to na novoj TV seriji.

U pitanju je serija pod nazivom Kizil Goncalar ili u prevodu Crvene ruže. Reč je o novom projektu kompanije Gold Film čiji scenario piše Nejati Sahin. Ozcanova partnerka u seriji će biti Ozgu Namal.

U narednom periodu će biti poznato više informacija o ovom projekta.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

NOVO - Gde je i šta radi Birce Akalay?

By: TV Exposed