Tolga Gulec o poslu i vezi sa Yasemin Kay Allen

Tolga Gulec, turski glumac koji je rođen u Izmiru 1981. godine, pojavio se sa likom Hakana u TV seriji Erkek Severe, koja je emitovana na platformi Bein Connect. Zbližavanje sa Yasemin Kay Allen, koju je upoznao u ovoj seriji, na setu, pretvorilo se u pravu ljubav njih dvoje koja i dalje traje.

Tolga Gulec o poslu i vezi sa Yasemin Kay Allen

Foto Credits: Haberturk

Tolga Gulec koji je uključen u mnoge projekte od 2006. godine i poznat po liku Ahmeta u TV seriji Oyle Bir Gecer Zaman Ki, napravio je nakon toga veoma efektne produkcije. Pored lika Neseta u seriji Poyraz Karayel, lik Gokhan u seriji Fazilet Hanim i Kizlari / Gospođa Fazilet i njene kćerke, postali su projekti koji se i danas pamte.

Tolga, koji je nedavno bio uključen u različite projekte, nastavlja da čita scenarije koji su mu ponuđeni od završetka serije Erkek Severse. Glumac je rekao: „Leto je došlo, proučavam projekte, ali ovog leta ne radim TV serije. Ali ako postoje serije digitalnih platform to je nešto drugo, zašto da ne“, zaključio je glumac.

Objašnjavajući da ne želi da učestvuje u letnjim TV serijama za televiziju, ali da je otvoren za buduće ponude za digitalne platforme, Tolga Gulec je takođe naveo da mu se serije u letnjem periodu nisu dopale i rekao da se okrenuo na sezonske radove ili ponude sa digitalnih platformi.

Potom je govorio o privatnom životu. Glumac je potvrdio da zaista uživa u vezi sa Yasemin, ali da su se zbog zgusnutog rasporeda jedva viđali.

Kada je upitan da li razmišlja o braku sa Yasemin koju je upoznao na setu serije Erkek Severse, Tolga je odgovorio da ne razmišljaju o tome i da prvo žele da što bolje upoznaju jedno drugo.

NOVO - Nova turska serija Seversin / Sviđa ti se - radnja i uloge

By: TV Exposed