Yali Capkini i pored pada rejtinga ostvaruje sjajne rezultate na društvenim mrežama!

Interesovanje za seriju Yali Capkini koja petkom uveče nastavlja da se susreće sa publikom na ekranu televizije Star, malo je smanjeno u odnosu na protekle nedelje.

 Yali Capkini i pored pada rejtinga ostvaruje sjajne rezultate na društvenim mrežama!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je porasla do brojke 15 u gledanosti, a zatim dugo nastavila sa dvocifrenom gledanošću, izgubila je gledaoce u poslednje dve nedelje.

Problemi sa scenarijem su počeli za Yali Capkini, čije su dvocifrene ocene sada postale teže ostvarive, a Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je prošao bolje u AB i ABC1 grupama. Čini se da je nezadovoljstvo publike scenarijem pomoglo i rivalskoj seriji Kizilcik Serbeti.

Ne treba zanemariti da TV serija Yali Capkini, u kojoj su se Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir pretvorili u veoma dobar TV serijski par, održava svoju moć na društvenim medijima i još uvek je veoma tražena na YouTube-u, uprkos ovim značajnim poteškoćama u ocenama i stopama gledanja.

6 miliona pregleda za 24 sata

Kada se uzmu u obzir rejting Kizilcik Serbeti, Gonul Dagi  i Yali Capkini, čini se da su to 3 najuspešnije TV serije ove sezone.

U takvom okruženju prvo mesto s vremena na vreme menja vlasnika. Možemo razumeti stepen interesovanja pokazanog za seriju Yali Capkini na YouTube-u gledajući koliko je epizoda pregledano.

Na primer, 25. epizoda, koja je na ekran stigla u petak, 24. marta, imala je blizu 6 miliona pregleda za 24 sata. Ovo je ogromno dostignuće koje druge serije ne mogu lako postići.

NOVO - Hande Ercel u srećnom periodu svog života

By: TV Exposed