Burak Deniz u Bolivudu?!

Lepe vesti u najavi za fanove turskog glumca Buraka Deniza. Glumac je nedavno posetio Indiju i dobio zanimljivu ponudu.

Burak Deniz u Bolivudu?!

Foto Credits: DiziCentral

Glumac Burak Deniz je posetio Indjiju gde je dobio ponudu da se pojavi u jednom Bolivudskom projektu koji priprema jedan od najpoznatijih indijskih producenata Anil Kapoor.

Prošle nedelje Deniz je boravio u Indiji gde je bio specijalni gost na ceremoniji otvaranja najveće medijske, televizijske i konfenercije zabave u Aziji. U pitanju je konferencija pod nazivom Ficci Framers 2023. Burak je otvorio konferenciju govorom a na sceni se pojavio zajedno sa poznatim indijskim glumcem Ayushmannom Khurranom.

U interjvuu koji je dao za indijske medije, Burak Deniz je potvrdio da je dobio ponudu za rad u Bolivudu koju će kako kaže razmotriti kada za to dodje vreme. Trenutno je zauzet snimanjem nove televizijske serije Iki Yabanci / Dva stranca. U pitanju je TV serija koja će biti emitovana na jesen na Fox TV-u. Burakova partnerka u ovoj novoj seriji biće Hande Ercel.

Saradnja Kapoora i Deniza u najavi

Dobro poznati glumac i producent Anil Kapoor koji kreira filmove i serije za značajne digitalne platforme u Indiji ali i za globalnu industriju ponudio je Denizu da rade na zajedničkom projektu.

Kapoor je jedna od najpoznatijih javnih ličnosti u Indijim ali i jedna od najpoznatijih ličnosti iz Indije u celom svetu. Biće zanimljivo da li će Burak pronaći vremena i prihvatiti ponudu i ovu zaista zanimljivu saradnju.

Ova saradnja bi svakako bila značajna za karijeru Buraka Deniza i otvorila mu neke dodatne puteve u karijeri.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

NOVO - Demet Ozdemir prestigla Silu Turkoglu!

By: TV Exposed