Nova turska serija Seversin / Sviđa ti se - radnja i uloge

Na Kanalu D letnja sezona počinje od juna meseca. Prva epizoda serije Seversin / Sviđa ti se, biće emitovana u sredu, 1. juna.

Nova turska serija Seversin / Sviđa ti se - radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Da li ste spremni da upoznate Tolgu i Asyu? Ilayda Alisan i Burak Yoruk upoznali su se u glavnim ulogama u seriji Seversin / Sviđa ti se, koja je započela odbrojavanje do početka emitovanja.

Serija, koja je svojim objavljenim video promocijama već postala miljenik publike, biće premijerno prikazana u sredu, 1. juna, sa svojom zabavnom i šaljivom pričom. Baris Erdogan i Ilker Arslan napisali su scenario za seriju u kojoj Ilayda Alisan daje život Asyi, a Burak Yoruk tumači lik glumca Tolge Tune, dok Serdar Gezelekli sedi u rediteljskoj fotelji.

Očekuje se da će jedan od najuspešnijih parova letnjeg perioda biti Ilayda i Burak, a da će ljubav likova Tolge i Asye privući dosta pažnje.

Iako je ovo veliki test za ​​Alisan, koja se prvi put pojavila u romantičnoj humorističnoj seriji, Burak Yoruk je prethodno imao ovo iskustvo sa projektom Ask Mantik Intikam.

U glumačkoj postavi nove turske TV serije Seversin su i Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Tasci, Ozan Daggez, Halil Ibrahim Kurum, Ilkin Tufekci, Ergul Miray Sahin, Hazal Benli, Atakan Yilmaz, kao i Yigit Dikmen.

Radnja u seriji Seversin / Sviđa ti se je sledeća: Tolga je mladi glumac na vrhuncu svoje slave, ali je nezadovoljan svojim životom. S druge strane, Asya je službenica koja radi u tržnom centru i sanja da studira na univerzitetu. Kada se putevi ovo dvoje mladih ljudi, koji život vide drugačije kao crno i belo, ukrste kao rezultat slučajnosti, sudaraju se dva različita sveta. Dok se Asya iznenada nađe u životu koji je ne zanima, Tolga, zaljubljenik u mlade devojke, platiće visoku cenu za potcenjivanje Asye.

Nova turska serija Seversin je na Kanalu D sa svojom prvom epizodom u sredu, 1. juna.

NOVO - Hande Ercel i Kaan Yildirim - London, pa odmor u Marmarisu?!

By: TV Exposed