Serhat Teoman i Leyla Feray stupaju u brak!

Turski mediji preneli su lepe vesti vezane za turske glumce Serhata Teomana i Leylu Feray. Prenosimo detaljnu informaciju.

Serhat Teoman i Leyla Feray stupaju u brak!

Foto Credits: Posta Gazetesi

Prema pisanju turskog magazina Posta, Leyla Feray i Serhat Teoman odlučili su da se venčaju. Par je u vezi šest godina i doneli su odluku da naprave korak dalje i kažu sudbonosno „da“. Glumica ipak trenutno ne želi da ima decu. Smatra da je majčinstvo velika odgovornost i da za to još uvek nije spremna. Par će uskoro objaviti datum venčanja, a za prinove će kako kažu da pričekaju.

Kada je u pitanju glumačka karijera, Leyla Feray se pojavila u ukupno osam projekata. Poslednja serija na kojoj je radila je Ikimizin Sirri. U tom projektu je tumačila lik Neve. Pre toga je radila na dva istorijska projekta. Glumila je Gevher Hatun u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu i Humu Hatun u dokumentarnoj seriji Rise of Empires: Ottoman.

Njen budući suprug, Serhan Teoman je radio na trinaest različitih projekata. Poslednju ulogu imao je u TV seriji Menajerimi Ara. U tom projektu je glumio Serkana. Imao je uloge i u serijama Cocuk, Anne, Kizim, Kuzey Guney i drugim projektima.

NOVO - Hande Ercel priprema iznenađenje za svoje fanove

 By: Milt-TV Exposed