Gizem Karaca ima i nema sreće!

Turska glumica Gizem Karaca je rođena u Istanbulu 1992. godine i poslednjih godina stavlja svoj potpis na veoma uspešne projekte. Glumica, koju na snimanjima viđamo od 2011. godine, postigla je mnoge važne uspehe u svojoj profesiji koju je započela likom konkubine u seriji Sulejman Veličanstveni.

Gizem Karaca ima i nema sreće!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koju smo gledali u različitim ulogama i u TV serijama i u filmovima, takođe je suočena sa zanimljivom situacijom. Gizem Karaca, koja je snažno debitovala u uticajnoj TV seriji u kojoj je učestvovala, obično se ili kasnije pridruži projektima ili rano napusti. Treba reći da je glumica imala sreće u serijama, jer je igrala različite uloge i učestvovala u važnim ulogama dobijajući mnoge ponude. Ali ona takođe ima lošu sreću.

Gizem Karaca, do sada nije mogla da vidi ni početak ni kraj mnogih projekata.

Karaca, koja je ostala upamćena po seriji Guzel Koylu, uvrštena je u seriju Kara Sevda od prve epizode, ali nije mogla da vidi finale. Odnosno priča njenog lika u tom projektu je završena pre kraja serije.

Nakon toga se pojavila u nekoliko projekata iskusila je i nesreću što su te serije kratko trajale.

Glumica je započela seriju Alparslan Buyuk Selcuklu u sezoni 2021-2022, ali neće videti ostati do kraja ni u ovoj istorijskoj seriji. Priča o liku Evdokije koju igra Gizem dolazi do kraja. Ovaj lik će se oprostiti od serije u narednim epizodama. Na ovaj način će Gizem Karaca ranije napustiti seriju.

NOVO - Kerem Bursin. Hande Ercel i Stephanie Kayo - šta je istina?!

By: Milt-TV Exposed