Beren Saat javno kritikovala predsednika Turske!

Javne ličnosti u Turskoj sve više istupaju sa svojim stavovima. Najnoviji istup bio je glumice Beren Saat, vezan za izjave zvaničnika povodom jednog događaja koji su čak okarakterisali kao skandal.

Beren Saat javno kritikovala predsednika Turske!

Foto Credits: Haberler

Beren Saat je javno kritikovala predsednika Turske Erdogana. Sve je počelo skandalom vezanim za Sezen Aksu. Erdgodan je nakon toga izjavio da će „odseći jezik“ Sezen Aksu zbog reči u njenoj pesmi. Prema njegovim tvrdnjama, pojedini delove pesme vređaju osećanja vernika. Taj oštar stav naišao je na mnoge osude. Njima se pridružila i glumica Beren Saat.

Glumica je rekla da ona jednostavno ne može da veruje da je to izjavio predsednik Turske. Erdogan je prema njenim rečima čovek koji je gradio svoju povezanost sa ljudima na emocionalnom nivou, osvojio srca čitajući poeziju i pesmama. Da to on sada govori jednostavno ne može da prihvati i da se pomiri sa tim. Saat je dodala i da je mislila da taj čovek (predsednik Erdogan) knjiženost voli kao politiku. Sada dolazi do zaključka da je imala pogrešno mišljenje i žao joj je zbog toga.

Odnosi u Turskoj postaju sve turbulentniji. Glumica je svesno rekla svoj stav iako dobro zna da bi sada i ona mogla da se nađe na meti osuda i loših komentara...

NOVO - Demet Ozdemir, Hande Ercel i Kerem Bursin – čemu izmišljeni skandali?!

 By: Milt-TV Exposed