Ahmet Kural proživljava životnu dramu!

Turski glumac Ahmet Kural trenutno proživljava napete trenutke u privatnom životu, mnogi bi rekli i pravu životnu dramu. Evo i o čemu se radi.

Ahmet Kural proživljava životnu dramu!

Foto Credits: Haberler

Ahmet Kural je pre dva dana operisan. U jednoj od privatnih bolnica u Caglayanu, Ahmet je imao dugu operaciju, koja je trajala čak pet sati. Za to vreme, hirurzi su sa kosti odstranjivali tumor. Glumac se nakon operacije oseća dobro, ali strepnja i dalje traje.

Ubrzo bi trebalo da bude poznato da li je tumor beningi ili maligni, tako da tok lečenja sada zavisi od toga. Glumac dobija poruke podrške od fanova sa svih strana sveta i svi se nadaju da će se sve završiti najbolje moguće po ovog turskog glumca.

Kada je u pitanju njegova glumačka karijera, Ahmet Kural se pojavio u 27 uloga. Poslednja TV serija na kojoj je radio ovaj glumac rodjen 1982. godine je Bir Zamanlar Kibris u kojoj je glumio Kemala. Pored mnogih filmova u kojima je preuzeo uloge, Ahmet se pojavio u TV serijama Kardes Payi, Hayatimin Aski, Isler Gucler, Elde Var Hayat i drugim.

Svi se nadaju pozitivnom ishodu analize i celokupnog lečenja i da ćemo glumca uskoro ponovo gledati u nekim novim serijama i filmovima...

View this post on Instagram

A post shared by Ahmet Kural (@ahmtkural)

NOVO - Birce Akalay sa seta na set

By: TV Exposed