Raspored za turske serije – novembar 2022. godine

S obzirom da se trenutno emituje veliki broj projekata kada su u pitanju turske TV serije, napravili smo mali raspored. Evo kako on izgleda.

Raspored za turske serije – novembar 2022. godine

Foto Credits: Dizilah

Ponedeljkom se emituju tri serije. Na ATV TV-u Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog sveta, na Fox TV-u Yasak Elma / Zabranjena jabuka a na TRT1 Alparslan Buyuk Secluklu.

Utorkom ćemo gledati još jednu novu seriju. Za desetak dana, odnosno 1. novembra počinje serija pod nazivom Yurek Cikmazi. Trenutno možemo gledati sledeće projekte: Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet na ATV TV-u, Uc Kiz Kardes / Tri sestre na Kanalu D i Baba / Otac na Show TV-u.

Sreda je poprilično dobro popunjena. Na ATV TV-u se emituje popularna istorijska serija Kurulus Osman, na Fox-u Bir Peri Masali / Bajka, na Kanalu D O Kiz / Ta devojka, na Show TV-u Hayat Bugun / Život danas. Na turskom Star TV-u možemo gledati seriju Gecenin Ucunda / Na kraju noći, a na tv8 seriju Tuzak / Klopka.

Četvrtak na ATV TV-u je rezervisan za seriju Aldatmak. Na Fox TV-u ćemo od četvrtka koji sledi gledati projekat Darmaduman. Na Kanalu D se emituje serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla. Na Show TV-u ide serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, na Star TV-u se emituje serija Duy Beni / Čuj me a na TRT1 Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka. I četvrtak je dobro popunjen kada su u pitanju turske serije, baš kao i petak.

Petkom na ATV TV-u ide serija Yalniz Kurt / Usamljeni vuk, na Fox-u serija Iyilik / Dobrota, na Kanalu D serija Arka Sokaklar. Od ovog petka će na Show TV-u biti emitovana serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, a već možemo gledati na Star TV-u sve popularniju seriju Yali Capkini. Na TRT1 petkom uveče se emituje serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor.

Subotom možemo pratiti dve serije. U pitanju su Kardeslerim / Moja braća na ATV-u i Gonul Dagi na TRT1. Nedelja je rezervisana za tri projekta. Na Fox TV-u ide serija Tozluyaka / Prašnjava kragna, na Kanalu D serija Yargi / Presuda, dok se na nacionalnom TV kanalu TRT1 emituje Teskilat / Organizacija.

Koje su vaše omiljene turske serije? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Yasemin Kay Allen - Romantika danas ne postoji!

By: TV Exposed