Koja li je tajna Cansu Dere?

Cansu Dere je jedna od najpopularnijih i najkvalitetnijih turskih glumica. U prilog tome govore njene brojke uloge i uspešni projekti.

Koja li je tajna Cansu Dere?

Foto Credits: DiziCentral

Cansu Dere je fantastična glumica. Sve drugo reći o njoj bi možda bilo i suvišno. Rođena je 14. oktobra 1980. godine u Ankari, Turska. U dosadašnjoj karijeri se pojavila u devetnaest projekata.

Svojevremeno je planira da postane arheolog, a završila je i Arheološki fakultet na Univerzitetu Istanbul. Kao mala volela je instrumente i svirala je harfu. Uz to pokušavala je da se bavi baletom, ali su je odbijali jer je bila previsoka ( danas visoka 176 cm).

Bolje se snašla u svetu mode, gde je svojevremeno zabeležila uspehe. U toku 2000. godine izabrana je za drugu pratilju mis Turske. Gostovala je u brojnim televizijskim ostvarenjima, sve dok nije dobila ulogu u seriji Sila, koja ju je lansirala u tursku glumačke visine, a donela joj je popularnost i u ExYu krajevima. Sećamo je se i iz TV serije Ezel, naravno čuvenog Sulejmana Veličanstvenog, fenomenalna je bila i u seriji Majka.

O svom poslu govorila je u jednom intervjuu:

“Glumom se nikada nisam bavila zbog slave. Uloge  zaista biram pažljivo, i to jedino kada u meni izazovu posebnu emociju. Nemam potrebu za eksponiranjem jer sebe smatram, pre svega, umetnicom” – i zaista Cansu Dere to jeste.

Ona je daleko od najpopularnijih turskih glumica na društvenim mrežama, ali to njoj nikada nije bio ni cilj. Njen zvaničan Instagram nalog prati oko 2.3 miliona ljudi, što je i do 10 puta manja od pojedinih koleginica. Ona je prava, kvalitetna glumica u punom smislu te reči.

Trenutno briljira u seriji Sadakatsiz / Neveran u kojoj tumači glavni lik. Cansu je potpisala sa digitalnom platfromom Disney Plus tako da će se uskoro preseliti i na set nove serije koja će biti snimljena za ovu platformu.

NOVO - Salih Bademci ispunio dečački san!

By: Milt-TV Exposed