Kritike za Beren Saat!

Jedan od urednika publikacije Hurriyet, Ahmet Hakan, nastavlja svoju „svađu“ sa svima! Ovaj put napisao je da on voli humor i šalu ali kada se Cem Yilmaz našalio na njegov račun – to mu se nije dopalo.

Kritike za Beren Saat!

Foto Credits: DiziCentral

Cela situacija vezana za gospodina Hakana je počela 8. marta kada je Cem rekao da je Ahmet dobitnik nagrade Hazal Kaya za najbolju glumu. Podsećamo, Hakan je imao velike kritike na račun glume Hazal Kaye u seriji Midnight at the Pera Palace.

Nakon toga je ovaj isti novinar napisao da je Beren Saat u početku svoje glumačke karijere bila dobra, a da u poslednje vreme glumi sve lošije. U seriji Atiye je prema njegovim rečima, bila užasna. Duge pauze koje čine glumci poput Beren, ne donose ništa dobro, samo to da oni izgube na glumačkim sposobnostima i znanju. Dakle, ni Saat, kao ni Hazal Kayu nije štedeo.

On se kako kaže priključio grupi ljudi koja je iznenadjena time kako rad na digitalnim platformama utiče na glumce. Međutim, treba imati u vidu da snimanje turskih TV serija i rad na digitalnim platformama ima razlika.

Jednostavno, drugačije su potrebe i zahtevi za snimanje internet serija, koje treba da se prikažu širom sveta...

NOVO - Melisa Asli Pamuk o seriji Midnight at the Pera Palace

By: Milt-TV Exposed