Ebru Sahin i njena nova serija Ab-i Hayat privlače sve više pažnje

Očekuje se da će sjajan nastup u karijeri Ebru Sahin, koji je počeo sa projektom Hercai, a zatim se nastavio sa serijom Destan, biti veoma zapažen 2023. godine.

Ebru Sahin i njena nova serija Ab-i Hayat privlače sve više pažnje

Foto Credits: Haberler

Popularna glumica je napravila veoma važan korak u svom privatnom životu udajom za poznatog košarkaša Čedija Osmana prošle godine. Ebru Sahin, koja zaslužuje pohvale koju je dobila svojim impresivnim nastupom u scenama borbi u seriji Destan, ovog puta će biti na snimanju za naivniju i emotivniju seriju.

Milioni gledalaca sa nestrpljenjem iščekuju kako će se dvojac Ebru Sahin i Birkan Sokullu pretvoriti u serijski par na ekranu. Ebru ima veliku i strastvenu bazu obožavalaca u zemlji i inostranstvu. Napori podrške ove baze obožavatelja, koji su počeli sa serijom Hercai, eksponencijalno su se povećali pojavom njene nove serije Ab-i Hayat. Snimanje ove serije počinje narednih dana, a projekat se sprema za Star TV i publiku očekuje veliko iščekivanje jer nosi potpis OGM Pictures. Preliminarne pripreme izvršio je veoma iskusan reditelj poput Hilal Saral.

Gledaćemo drugačiju priču o čoveku koji uvek izgleda kao 30-godišnjak u TV seriji Ab-i Hayat, što znači voda besmrtnosti, koju je napisala uticajna scenaristkinja kao što je Nuran Evren Sit. Sa likom Hayat, Ebru Sahin će ponovo privući milione fanova na ekran i očekuje se da će se serija sastati sa publikom u februaru.

Informacije koje će se odraziti iz seta serije ove nove turske serije, u kojoj se nalaze i imena kao što su Zerrin Tekindor, Humeyra, Necip Memili, Gozde Seda Altuner i Ecem Calhan, već su počele da izazivaju kuriozitet.

NOVO - Hande Ercel u novoj TV seriji Iki Yabanci | Dva stranca

By: TV Exposed