Hande Ercel u novoj TV seriji Iki Yabanci | Dva stranca

Nakon perioda razmišljanja, Hande Ercel je donela konačnu odluku. Popularna glumica će se pojaviti u novoj TV seriji.

Hande Ercel u novoj TV seriji Iki Yabanci | Dva stranca

Foto Credits: Haberturk

Nakon završetka serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, koja joj je donela svetsku popularnost, Hande Ercel nije snimala nove projekte. Na veliko zadovoljstvo njenih fanova, to će se uskoro promeniti.

Glumica je donela konačnu odluku vezanu za novu TV seriji, a ona glasi - da! Hande Ercel će preuzeti glavnu žensku ulogu u novoj televizijskoj seriji pod nazivom Iki Yabanci | Dva stranca. Reč je o projektu o kom je već bilo reči i za koji se Hande još ranije zainteresovala, ali je naziv serije promenjen. Prvo ime ovog projekta je bilo Icimdeki Yabanci | Stranac u meni. Njen partner u ovoj novoj seriji će biti Burak Deniz, kao što je i najavljeno ranije.

Za produkciju ovog projekta je zadužena kompanija Tims&B, a serija Iki Yabanci će biti emitovana na turskom kanalu Fox TV. Scenario za ovu novu TV seriju od koje su velika očekivanja piše Ethem Ozisik. Na poziciji režisera je Neslihan Yesilyurt. Vrlo brzo će biti i kompletiran glumački kadar, a očekuje se da snimanje serije počne krajem ovog ili početkom sledećeg meseca.

Ko će sve biti u glumačkom kadru, kao i šta nas sve očekuje u novom projektu Hande Ercel, pratićemo u narednim danima. Nema sumnje da su njeni fanovi srećni zbog povratka omiljene glumice na TV ekrane.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Cemre Baysel i Ilhan Sen u novom projektu Ask Filmi

By: TV Exposed