Pelin Akil napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici

Emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT1, serija Barbaroslar Akdenizin Kilici okuplja poznata imena kao što su Engin Altan Duzyatan, Ulas Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gumeli, Caner Topcu, Ismail Filiz, Emir Benderlioglu i drugi.

Pelin Akil napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici

Foto Credits: Internet Haber

Serija, koja je nastala kao priča o braći Barbarosa, kada su gledanost i pažnja gledalaca u pitanju nije uspela da ispuni velike ciljeve u prvom periodu. Druga sezona ovog projekta je i dalje pod velikim znakom pitanja.

Stigle su i nove vesti koje uopšte nisu obradovale fanove ove istorijske serije.

Pelin Akil se oprašta od serije Barbaroslar, reditelja Berata Ozdogana, serije koju su napisali Serdar Ozonalan i Hasan Erimez. Lepa glumica, koja je dala život ulozi Izabel u seriji, koja je sa interesovanjem gledana, napustiće seriju od 30. epizode.

Pelin Akil je, zajedno sa suprugom Anil Altanom, napravila pauzu u karijeri nakon rođenja njihove kćerke, a zatim se vratila na posao sa likom Bahar u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

U novom periodu, uspešna glumica je nastavila karijeru u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, a uskoro se dakle oprašta od ovog projekta. Fanovi glumice ali i same serije negodovali su zbog ove odluke.

Promene neće biti, Pelin je završila svoj deo posla u ovoj seriji a ostaje da vidimo koji će biti naredni projekat ove dame.

NOVO - Turska serija Canim Annem / Moja draga majko u potrazi za gledaocima

By: Milt-TV Exposed