Sila Turkoglu o razlozima zašto je prihvatila ulogu u seriji Kizlilcik Serbeti

Sila Turkoglu, koja je privukla pažnju likom Doge, koju tumači u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, postala je jedan od mladih glumica o kojima se najviše priča poslednjih godina.

Sila Turkoglu o razlozima zašto je prihvatila ulogu u seriji Kizlilcik Serbeti

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je otpočela rad u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbe od brusnice nakon što je postala poznata po TV seriji Emanet i o kojoj se mnogo pričalo prošle sezone, takođe ima široku bazu obožavatelja.

Uspešan početak druge sezone serije Kizilcik Serbeti i činjenica da je priča privukla veliku pažnju znači da i Sila Turkoglu pravi snažne korake u svojoj karijeri.

Sila Turkoglu, koja je naišla na snažnu podršku, posebno od fanova turskih TV serija u inostranstvu, postala je ime koje je privlačilo pažnju svakim njenim potezom.

Glumica, koja je već duže vreme među prvih 10 na listi najpopularnijih turskih glumica na društvenim mrežama, progovorila je o razlogu zbog kojeg je izabrala TV seriju Kizilcik Serbeti.

Deo poruke

Glumica je rekla:

„Želela sam da budem deo poruke. Prihvatila sam ovaj posao zbog društvenih poruka koje prikazujemo. Nisam izabrala scenario fokusirajući se samo na Dogu. Odabrala sam seriju jer mi se dopala celokupna priča.“.

Izrazivši da je zainteresovana za likove i priče koje imaju za cilj da prenesu poruku publici, poznata glumica doživljava teške procese koje doživljava u muško-ženskim odnosima u seriji Kizilcik Serbeti.

Sve to na sjajan način iznosi i nema dileme da je Sila Turkoglu jedna od najvećih nada turske glume.

NOVO - Kraj za seriju Cop Adam / Čiča gliša!

By: TV Exposed