Snimaće se "Svemirski basket: Novo nasleđe" ("Space Jam: A New Legacy")

Film “Svemirski basket” ( Space Jam ) je pre više od dve decenije postao planetarni hit. Film u kom su se zajedno našli Majkl Džordan, Duško Dugouško, Patak Dača je za kratak period oduševio sve gledaoce. Postao je film o kom se priča i dan danas. Dvadeset i pet godina kasnije stiže nam nastavak “Svemirskog ...

Snimaće se "Svemirski basket: Novo nasleđe" ("Space Jam: A New Legacy")

Film "Svemirski basket" ( Space Jam ) je pre više od dve decenije postao planetarni hit.

Film u kom su se zajedno našli Majkl Džordan, Duško Dugouško, Patak Dača je za kratak period oduševio sve gledaoce. Postao je film o kom se priča i dan danas.

Dvadeset i pet godina kasnije stiže nam nastavak "Svemirskog basketa" pod imenom "Svemirski basket: Novo nasleđe" ( Space Jam : A New Legacy). Glavna uloga u filmu je pripala naravno košarkašu. Ovaj put u pitanju je Lebron Džejms.

Pored Lebrona u filmu će se pojaviti i još nekoliko NBA igrača. To su Damjan Lilard, Entoni Dejvis i Klej Tompson, kao i košarkašice WNBA Dajana Torasi i sestre Neka i Šenej Ogvumike. Naravno, na parketu će se ponovo naći i čitava ekipa likova iz Šašave družine.

Režiju ovog filma potpisuje Terens Nens, poznat po HBO ostvarenju "Random acts of flyness". Za produkciju je zadužen Rajan Kugler, reditelja takođe hit filma "Crni Panter".

Film "Svemirski basket: Novo nasleđe" ( Space Jam : A New Legacy) u bioskope stiže 2021. godine.

Do tada podsetimo se trejlera za legendarni prvi deo.

https://www.youtube.com/watch?v=oKNy-MWjkcU&feature=emb_title

By: TV Exposed