Hazal Subasi - doktorka Leyla koja privlači pažnju gledalaca

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je počela da se emituje na ekranima TRT1, postala je dobra alternativa za one koji su propustili seriju sa bolničkom tematikom. Dok su odjeci serije Mucize Doktor i dalje trajali, serija Kasaba Doktoru nekim gledaocima je delovala kao lek.

Hazal Subasi - doktorka Leyla koja privlači pažnju gledalaca

Foto Credits: Internet Haber

Hazal Subasi, koja je karijeru započela dnevnom TV serijom Adini Sen Koy, koja je takođe emitovana na kanalu TRT1, ponovo je na istom ekranu, ovoga puta u seriji Gradski doktor. Hazal, koja igra glavnu ulogu sa Ozanom Akbabom i Denizom Canom Aktasom, posebno iskazuje interesovanje za profesiju doktorke koju igra u seriji.

Glumica je prihvatila ponudu za ovu u ovoj seriji jer je bila zainteresovana za zvanje lekara. Hazal Subasi oživljava doktorku po imenu Leyla u seriji koja se emituje petkom uveče i koja je na ekran došla sa drugom epizodom.

U izjavi o svom liku, Subasi, koja je govorila o svojoj ulozi, takođe je naglasila da je Leyla osoba koja je posvećena velikom cilju, kao što je spasavanje života. Hazal, koja je partner sa Denizom Canom Aktasom, takođe je izjavila da su prošli kroz intenzivnu dvomesečnu obuku za svoje uloge.

Navodeći da se za kratko vreme prilagodila svojoj ulozi jer voli da gleda operacije i da istražuje takve probleme, Hazal kaže i da je posle ovog treninga upala u pomalo ambicioznu grešku. Glumica je rekla: „Našalila sam se sa prijateljom koji nas je trenirao. Čini se da je pomešala ulogu i da je prava doktorka sa rečima „Ako za godinu dana budemo ovo radili, daćeš nam dati sertifikat“!

Ali, naravno, Hazal Subasi daje ovu izjavu sa duhovitim diskursom. Neophodno je napomenuti da je profesija lekara prošla višegodišnje usavršavanje i da je biti lekar sasvim drugačiji proces!

NOVO - Gizem Karaca ima i nema sreće!

By: Milt-TV Exposed