Odbrojavanje do početka serije Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka

Oni kojima nedostaje serija Elveda Rumeli sa nestrpljenjem čekaju emitovanje serije Balkanska Ninnisi / Balkanska uspavanka na TRT1. Erdal Ozyagcilar, koji je imao jednu od glavnih uloga u seriji Elveda Rumeli, igra i jednu od zapaženih uloga u Balkanskoj uspavanki.

Odbrojavanje do početka serije Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka

Foto Credits: Dizilah

Snimana u makedonskoj pokrajini Skoplju, serija će na televizijske ekrane doneti dramatičnu stranu čiste ali i naizgled nemoguće ljubavi. Pored romantičnih komičnih ostvarenja na ekranu tokom letnje sezone, serija Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka biće dobar izbor za one koji gledaju televiziju.

Objavljen je i datum emitovanja projekta, odnosno početka ove turske serije. Serija Balkanska uspavanka koja će emitovati na turskom nacionalnom kanalu TRT1, koja je već zanimljiva i privukla pažnju, biće emitovana utorkom uveče. Prva epizoda biće emitovana 21. juna u 20 časova.

Objavom prve promocije iz serije koja je počela da se snima u maju, teški trenuci zaljubljenog para koji su kao deca dve različite porodice iz potpuno različitih kultura imali veliku ljubav jedno prema drugom, ali su potajno živeli svoje veze koje njihove porodice nisu odobravale, projekat je zaista privukao pažnju.

Težak ljubavni put nagovestili su i nemirni trenuci koje su doživeli ljubavni susreti na mostu sa dolaskom porodica.

Seriju ćemo premijerno gledati već za dva dana, a prema komentarima na društvenim mrežama mnogi su nestrpljivi zbog ovog projekta.

NOVO - Ismail Hacioglu nakon serije Mahkum ponovo pred kamerama!

By: TV Exposed