Ismail Hacioglu nakon serije Mahkum ponovo pred kamerama!

Ismail Hacioglu je postao istaknuto ime u seriji Mahkum / Zatvorenik, koja se emitovala na Fox TV-u i napravila jedan od najzapaženijih debija u sezoni. Hacioglu je svojom uspešnom glumom, postao osoba o kojoj se najviše priča.

Ismail Hacioglu nakon serije Mahkum ponovo pred kamerama!

Foto Credits: Sabah

Ismail Hacioglu, koji se proslavio svojom glumom u svakoj produkciji u kojoj je učestvovao, ime je koje publici daje osećaj „on ne glumi, on živi“. Hacioglu je otišao ispred kamere za još jedan projekat nakon finala sezone serije Mahkum / Zatvorenik.

Glumac će učestvovati u filmu kratkog naziva - 49, u kojem deli glavnu ulogu sa Hande Dogandemir. O filmu koji je snimljen na osnovu stvarnog događaja ćemo mnogo pričati u narednom periodu. Jer će i film doći do izražaja sa detaljima o događaju iz novije istorije Turske.

Film 49 govori o uzimanju 49 ljudi kao talaca u turskom generalnom konzulatu u Mosulu nakon što je teroristička organizacija ISIS preuzela Mosul. Tih dana su svi u Turskoj zadržavali dah i molili se za bezbedno spasavanje talaca. Nakon ovog šokantnog događaja, sličan efekat imaće i film 49 koji prenosi tenziju tih dana.

Film, koji će biti sniman u Hataju, sadrži mnogo akcionih scena. Dok su se sa nestrpljenjem očekivali uloga i nastup Ismaila Hacioglua i Hande Dogandemir, pojavila su se i druga imena koja će učestvovati u ovom projektu.

Saadet Isil Aksoy, Kerem Alisik and Dogukan Polat takođe glume u filmu. Najnovije ime koje se pridružilo timu je uspešni glumac Sinan Tuzcu.

NOVO - Nova serija Pinar Deniz privlači sve više pažnje

By: TV Exposed