Nova serija Pinar Deniz privlači sve više pažnje

Nedavno je počelo snimanje treće turske serije platforme Disney plusa, koja je počela da se emituje 14. juna u toj zemlji. Pinar Deniz, koja je osvojila veliko priznanje za svoj lik Ceylin u seriji Yargi / Presuda, Kanala D je među glumcima sa kojima je platforma sklopila dogovor.

Nova serija Pinar Deniz privlači sve više pažnje

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @pinarrdenizzz

Glumica, koja je svojim brzim usponom u poslednje vreme doživela još jedan skok u karijeri, počela je snimanje svoje nove serije čim je Presuda završila sezonu.

Nedavno je na konferenciji za novinare platforme objavljeno da se serija u kojoj igra Pinar Deniz zove Avci / Lovac. Radoznalost je na vrhuncu za treću seriju Disney plusa, Avci, čije je snimanje počelo nakon prve turske serije Kacis / Bekstvo, a zatim Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene.

Pinar Deniz je takođe izjavila da je bila veoma uzbuđena zbog ovog novog projekta. Činjenica da će glumica, koja je u Presudi dala život advokatici, u seriji Avci igrati serijskog ubicu, već uzbuđuje publiku.

Glumica deli neke od procesa pripreme serije iza scene. Podelila je trenutak sa ekipom iza kamere uz pozu koju je zauzela dok se šminkala.

Kasnije je na svojoj stranici objavila fotografiju koju je podelio Tolga Tekin. Glumica je na fotografiju koju je objavio Tolga Tekin sa napomenom „Snima se“ dodala emotikone u obliku srca, Ahmet Rifat Sungar i Sebnem Hassanisoughi takođe glume u seriji koju je režirao Soner Kaner.

Prema najavama očekuje nas zaista zanimljiv projekat.

NOVO - Potvrđena izjava Ede Ece o seriji Yasak Elma

By: TV Exposed