Eylul Tumbar ne dozvoljava da komentari utiču na nju

Eylul Tumbar, koja je jedno od imena o kojima se poslednjih dana najviše priča, sa likom Alize u njenoj TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, kako sama ističe ne plaši se rizika.

Eylul Tumbar ne dozvoljava da komentari utiču na nju

Foto Credits: RiriNano

Mlada turska glumica, koja je privukla pažnju mnogih likom Bambi u mini seriji Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko, koja je emitovana na Netflixu i privukla veliku pažnju, ima svoje prvo iskustvo u televizijskoj seriji sa popularnom porodičnom komedijom TRT1, Kendi Dusen Aglamaz.

Eylul Tumbar i dalje privlači pažnju svojim izjavama. Objašnjavajući da je ona popustljiva osoba, ali i ambiciozna i zabavna, Tumbar joj je dala sledeće savete:

"Ne budite tako strogi prema sebi.".

U intervjuu za list Hurriyet, glumica je objasnila da ume da bude malo okrutna prema sebi i rekla da ima karakter koji u svakom trenutku može sve. Glumica je rekla:

„Zapravo, ja sam Lav, a moj ascendent je Devica. S jedne strane, imam kontrolu, želim da sve bude isplanirano, ali u jednom trenutku ne oklevam da rizikujem.”.

Efekat komentara na društvenim mrežama

Izrazivši da je njen moto života uživati u svemu, glumica je rekla da to često i postiže.

Objašnjavajući da na društvenim mrežama može biti pozitivnih ili negativnih komentara, Eylul Tumbar je objasnila efekat toga na nju sledećim rečima:

U stvari, sve je mnogo lakše kada prihvatite da svako može da ima svoje mišljenje. Naravno, biće i negativnih komentara. Razmišljam, kada bih gledala sebe spolja, da li bi mi se to svidelo, ponekad kažem „Da, u pravu su“, ponekad opravdam pozitivne komentare, čitam, obraćam pažnju, ali ne dozvolim da me ove kritike spuste.”.

NOVO - Kakva osoba je Lejla iz serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše?!

By: TV Exposed