Najpopularniji parovi kada su u pitanju turske serije 2022. godine (FOTO)

Turske TV serije na ekranu dolaze do izražaja i sa svojim tablicama rezultata na društvenim medijima, kao i njihovim rejtingom svake nedelje.

Najpopularniji parovi kada su u pitanju turske serije 2022. godine (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Produkcije, u kojima kao partneri privlače pažnju i vodeći glumci serije, često su predmet društvenih medija, odnosno deljenja publike. Stope ovih akcija takođe otkrivaju neke tabele. Do kraja 2022. godine pojavio se godišnji grafikon, sa svim analizama urađenim tokom cele godine zajedno. Navedeno je 10 parova o kojima se najviše priča u turskim TV serijama na ekranima 2022. godine.

Na listi serijskih parova o kojima se najviše pričalo, odnosno pisalo 2022. godine, parovi turske serije Kardeslerim su u prvih 3. U merenju koje je napravila Somera, jedna od platformi za analizu društvenih medija, par Asiye i Doruk iz serije Kardeslerim / Moja braća uspeli su da postanu najpopularniji i najzastupljeniji serijski par u godini sa brojem poruka koji premašuje 49 miliona! Asiye i Doruk, koje igraju Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran, istaknuti su likovi TV serije Kardeslerim, koja je na ekranu već 3 sezone. Aybike i Berk, te par Susen i Omer, koji se nalaze na 2. i 3. mestu liste, na kojoj dominiraju glumci mlade generacije, takođe su iz serije Kardeslerim.

Prema Somerinim merenjima na nedeljnom nivou tokom cele godine, ova tri para su postala popularnija na društvenim mrežama od parova produkcija koji su privukli pažnju i dospeli u prvi plan svojim ocenama. Stoga nije bilo iznenađujuće što su se ova tri para iz serije Moja braća našla u prva 3 tabele koja je izašla na kraju godine.

Ipak, postoji serija koja ovih dana ne silazi sa dnevnog reda, i uz to svojom gledanošću ostavlja trag u sezoni, obara i rekorde. Govorimo o seriji Star TV-a, Yali Capkini. Ocene ove turske serije koju potpisuje OGM Pictures, objavljene u petak uveče, dobile su ocene od 15 u poslednjoj epizodi 2022. godine. Odsustvo serije, odnosno para iz iste,  koja je ostvarila ove stope je takođe stvorila iznenadjujuću situaciju!

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Bugra Gulsoy ne smatra sebe zgodnim muškarcem

By: TV Exposed