Serija Adim Farah već privlači pažnju širom sveta!

Uzbuđenje se naglo povećalo sa prvim trejlerom za projekat Adim Farah / Zovem se Farah, koji je adaptiran iz TV serije La Chica Que Limpia, koja se gledala u Argentini.

Serija Adim Farah već privlači pažnju širom sveta!

Foto Credits: Dizilah

Mnogi gledaoci u Turskoj željno iščekuju duo Demet Ozdemir i Engin Akyurek na TV ekranima. Međutim, talas uzbuđenja koji prevazilazi ovu radoznalost doživljava se u Južnoj Americi. Gledaoci u Južnoj Americi, gde su Demet i Engin veoma popularni, svojim objavama na društvenim mrežama pokazuju uzbuđenje TV serije Adim Farah, koja je već neko vreme na dnevnom redu. Većina komentara o seriji sastoji se od akcija stranih fanova.

Nakon objavljivanja trejlera serije, došlo je do komešanja između obožavatelja Engina Akyureka i Demet Ozdemir kako u Turskoj tako i širom sveta. Među onima koji ostavljaju komentare na trejler koji je podelio Fox TV, često možete videti poruke na jezicima koji nisu turski. Mnogo je obožavatelja turskih TV serija, koji pišu na drugim jezicima posebno na španskom i portugalskom. Pored velikog interesovanja za turske TV serije u zemljama Južne Amerike, veliku podršku je dobila i činjenica da su se Engin Akyurek i Demet Ozdemir, koji su dugo ostali veoma popularni na tim prostorima, sreli u istom projektu.

Na dnevni red društvenih mreža ušla je i serija Adim Farah / Zovem se Farah, koja se željno iščekuje u Južnoj Americi. Mnogi strani obožavaoci TV serija slave dolazak serije Adim Farah tako što dele hiljade postova. Ističući da duo Demet Ozdemir i Engin Akyurek veoma pristaju jedan drugom, publika predviđa da će biti veoma uspešan jer je scenario pripremila ekipa koja je napisala TV seriju Son Yaz / Prošlo leto.

Gledajući reakciju na društvenim mrežama, čini se da je serija Adim Farah više oduševila fanove TV serije u Južnoj Americi nego u Turskoj.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Novi glumci u seriji Gulcemal

By: TV Exposed