Novi glumci u seriji Gulcemal

Serija Gulcemal je jedan od novih projekata koji nas očekuju u narednom periodu. Stigle su i nove vesti koje se odnose na glumački kadar ove nove turske serije.

Novi glumci u seriji Gulcemal

Foto Credits: DiziCentral

Polako se kompletira glumački kadar nove turske TV serije pod nazivom Gulcemal. Serija će se biti snimana u Istanbulu i Bursi a sve se radi u produkciji kompanije MF Yapim. Podsećamo, ova TV serija će biti emitovana na kanalu Fox TV.

Nove informacije glase da se projektu pridružila Nilay Erdonmez. Ova glumica koja je privukla pažnju u Netflixovoj seriji Sahmaran / Šahmaran će u novoj seriji glumiti lik Gulendam. Tu nije kraj novostima iz ovog projekta.

Burak Can je trebao da glumi lik Armagana, ali je došlo do promene. Umesto njega, taj lik u TV seriji Gulcemal će oživeti Samet Kaan Kuyuyucu. Ono što je možda i najvažnija vest među ovim novim informacijama je to da će Edip Tepeli, koji je bio sjajan u seriji Destan / Legenda u novom projektu tumačiti lik Merta. Jednu od uloga u seriji će tumačiti i Ilay Erkok.

Od ranije je poznato da će glavne uloge u seriji Gulcemal tumačiti Murat Unalmis i Melis Sezen. Već sada se može reći da je formirana zaista dobra glumačka ekipa za ovu novu tursku seriju.

 Scenario za projekat piše Eda Tezcan.

NOVO - Sumeyye Aydogan je nova zvezda u usponu!

By: TV Exposed