Alp Navruz i serija Senden Once | Pre tebe – Pogrešna odluka ili nedostatak sreće?!

Alp Navruz, koji je rođen u Istanbulu 1990. godine, poznat je kao jedan od najpopularnijih muških glumaca u svetu TV serija u Turskoj.

Alp Navruz i serija Senden Once | Pre tebe – Pogrešna odluka ili nedostatak sreće?!

Foto Credits: Haberler

Glumac, koga prati široka baza obožavalaca ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama širom sveta, stekao je dobru reputaciju učešćem u veoma efikasnim projektima.

Budući da je Alp Navruz oduvek učestvovao u uspešnim projektima TV serija, mnogo se pričalo o tome kako je napravio svoje izbore.

Navruz, koji je u svojoj izjavi prethodnih godina naveo da nije donosio odluke a da nije saznao kako će se priča i lik razvijati u seriji, bez razgovora sa scenaristom i saznanja kuda će serija ići, uvek je imao vodeću ulogu u jake priče sa ovom osobinom.

Negativno iznenađenje

Međutim, projekat serije pod nazivom Senden Once | Pre tebe, koji je imao za cilj da predstavi drugačiju priču publici u sezoni 2023-2024, nastavlja da iznenađuje fanove poznatog glumca i to negativno.

Želimo da istaknemo da serija ima dobru priču i da se očekivalo da postigne dobre rezultate uz prisustvo jakih ženskih glumaca kao što su Seray Kaya i Biran Damla Yilmaz.

Uprkos svim ovim očekivanjima, projekat TV serije Senden Once nažalost ne može da postigne dobru gledanost.

Vidimo da su prve dve epizode ​​serije, koje se emituju utorkom uveče na Kanalu D, dobile niske ocene, a sjajna interakcija fanova Alpa Navruza na društvenim mrežama se ne odražava na rejting.

Čini se da je Alp Navruz napravio prvu grešku u karijeri pri izboru projekta!

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Murat Aygen se vraća na ekrane TV serijom Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, s tobom sam

By: TV Exposed