Murat Aygen se vraća na ekrane TV serijom Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, s tobom sam

Kanal za emitovanje novog projekta pod nazivom Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, s tobom sam, nove serije u kojoj glumi uspešni glumac Murat Aygen, biće Now.

Murat Aygen se vraća na ekrane TV serijom Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, s tobom sam

Foto Credits: Haberler

Pošto Fox TV menja ime u Now, potpuno nove priče nastavljaju da se pojavljuju na ekranu ovog kanala.

Počele su da se emituju promocije serije Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, s tobom sam u kojoj se Sevket Coruh i Gunay Karacaoglu okupljaju u glavnim ulogama.

Priča u serijalu otkriće razliku između siromašnih i bogatih, a uspešna mlada imena imaće priliku da se ponovo pokažu ovim projektom. Mlada imena kao što su Eren Oren, Nilsu Berfin Aktas i Dogac Yildiz imaće priliku da ponovo pokažu svoje talente.

U seriji su i iskusni glumci

Uz Sevketa Coruha, Gunay Karacaoglu, u timu vidimo i imena kao što su Murat Aygen, Didem Balcin, Serhat Ozcan i Erdem Kaynarca.

Murat Aygen, koji je odradio veoma dobar posao sa likom Faruka u TV seriji Medcezir, učestvovao je nakon toga u TV serijama Maral, Bodrum Masali, Istanbullu Gelin, Sahin Tepesi, Ogrenci Evi, Mucize Doktor i na kraju Yasak Elma.

Aygen, koji je igrao mnogo različitih uloga u uspešnim projektima i pokazao veoma impresivne performanse u smislu svojih glumačkih veština, nedavno je postigao veoma uspešan rad sa likom Dogana u TV seriji Yasak Elma | Zabranjeno jabuka.

Sada ćemo ga gledati u novoj TV seriji pod nazivom Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, s tobom sam.

View this post on Instagram

A post shared by Murat C. Aygen (@murataygen)

NOVO - Serija Bahar u ogromnom porastu!

By: TV Exposed