Serija Bahar u ogromnom porastu!

Nova serija Show TV-a Bahar, koju potpisuje MF Yapim, koja je osvojila srca ljudi svojom maestralnom glumačkom postavom i snažnom pričom, osvojila je milione gledalaca svojom novom epizodom koja je emitovana.

Serija Bahar u ogromnom porastu!

Foto Credits: Haberler

Serija Bahar, koja je istakla ime na vrhu u sve tri kategorije rejtinga, ostavila je trag u utorak uveče.

Demet Evgar i Bugra Gulsoy su u glavnim ulogama TV serije pod nazivom Bahar, a gledanost otkriva da će sada biti TV serija broj jedan utorkom.

Glavni razlog za uspeh projekta, u kojem dvoje uspešnih glumca igraju veoma dobro, jeste to što su glumci i likovi koje tumače veoma dobro uhodani.

Vidimo da je serija, čija je priča takođe impresivna, pokazala spektakularan rast rejtinga u drugoj epizodi, sa gledanošću koja se približava dvocifrenoj stopi.

Podrška sa svih strana

Prva epizoda serije Bahar je imala dobre rezultate, ali u drugoj epizodi je došlo do spektakularnog skoka i serija je uspela da postane jedna od najistaknutijih produkcija sezone.

Oznaka #Bahar, koja je dobila pozitivne komentare publike, ostala je na TT listi (trending) 11 sati i 15 minuta. Serija, koja je izašla van granica zemlje, bila je i na TT listi širom sveta 2 sata i 40 minuta.

Pored toga, uvrštavanje likova Evrena (Bugra Gulsoy) i Timura (Mehmet Yilmaz Ak) na TT listu je još jednom pokazalo koliko je publika prihvatila priču ovog projekta. Serija Bahar će nas sve podsetiti da je moguće početi ispočetka uprkos svemu.

Serija je na Show TV-u sa novom epizodom u utorak u 20.00!

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Sutra počinja nova turska serija Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu

By: TV Exposed