Sutra počinje nova turska serija Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu

Nova serija TRT 1 Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu sprema se za emitovanje sa svojom prvom epizodom u petak, 23. februara.

Sutra počinje nova turska serija Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu

Foto Credits: DiziCentral

Kara Agac Destani, čija radnja počinje 1950-ih i nastavlja se 1970-ih, priča priču o dobroti i zlu, svetu postojanja i stvarnost odsustva stava rame uz rame u drevnim zemljama Anadolije.

Glavni glumac Olgun Simsek vraća se na ekran posle duge pauze sa ovim projektom.

Simsek će igrati lik Celal Age, čoveka grube naravi čija je jedina briga njegova zemlja i gospodstvo koje je uspostavio.

Sigurni smo da će Olguna mnogi njegovi obožavaoci jedna čekaju da vide u ulozi Harranli Celal Age, o čemu će se mnogo pričati.

Mnogo kvalitetnih uloga

Rođen 1971. godine, Olgun Simsek doživljava period majstorstva u svojoj karijeri. Glumac, koji je privukao široku bazu fanova projektima u koje je uključen od 1990-ih, učestvovao je u mnogim različitim ulogama u mnogim filmovima i TV serijama.

Glumac, koji se poslednji put pojavio u digitalnoj seriji Terzi sa Cagatayom Ulusoyem, takođe se pojavio na televizijskom ekranu u sezoni 2020-2021 sa likom Cihangira u seriji po imenu Ramo.

Posle 3 godine, Olgun Simsek će se ponovo pojaviti pred svojim fanovima sa impresivnom ulogom u seriji Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu.

NOVO - Očekuje nas nova uzbudljiva epizoda serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed