Zbog čega je Neslihan Atagul ljuta na medije?

Turska glumica Neslihan Atagul iznenadila je svog supruga Kadira Dogulua tako što se pojavila na prezentaciji nove kolekcije Hatemoglu brenda, čiji je on zaštitno lice. U kratkom intervjuu nakon prezentacije, Neslihan je potvrdila da je dobila ponudu za glavnu ulogu u filmu o Neslican Tay, koju je odbila. S druge strane, Kadir je potvrdio da ...

Zbog čega je Neslihan Atagul ljuta na medije?

Turska glumica Neslihan Atagul iznenadila je svog supruga Kadira Dogulua tako što se pojavila na prezentaciji nove kolekcije Hatemoglu brenda, čiji je on zaštitno lice.

U kratkom intervjuu nakon prezentacije, Neslihan je potvrdila da je dobila ponudu za glavnu ulogu u filmu o Neslican Tay, koju je odbila. S druge strane, Kadir je potvrdio da će u bliskoj budućnosti početi da snima novu seriju koja se radi u produkciji Pastel filma.

Poseldnje pitanje novinara koje je upućeno Neslihan, bilo je vezano za novi film u kom glumi Burak Ozcivit. To pitanje je iz nepoznatih razloga razljutilo glumicu. Odgovorila je veoma oštro, i stekao se utisak da joj situacija nije odgovarala. Sve je izgledalo veoma čudno, navode turski mediji.

NOVO - Kaan Yildirim i Hadise doneli odluku o venčanju

By: TV Exposed