Karijera Serkana Cayoglua u usponu

Glumački razvoj čuvenog glumca Serkana Cayoglua je za divljenje. Glumac, koji se pojavio na ekranu sa različitim ulogama nakon lika Rafaela u TV seriji “Kuzey Guney” 2012. godine, privukao je veliku pažnju mase kao Ayaz Dincer u seriji “Kiraz Mevsimi”. Serkan Cayoglu, je u Kiraz Mevsimi pokazao sjajan razvoj karijere sa svojom voljenom Ozge Gurel, ...

Karijera Serkana Cayoglua u usponu

Glumački razvoj čuvenog glumca Serkana Cayoglua je za divljenje. Glumac, koji se pojavio na ekranu sa različitim ulogama nakon lika Rafaela u TV seriji "Kuzey Guney" 2012. godine, privukao je veliku pažnju mase kao Ayaz Dincer u seriji "Kiraz Mevsimi".

Serkan Cayoglu, je u Kiraz Mevsimi pokazao sjajan razvoj karijere sa svojom voljenom Ozge Gurel, za koju je i dalje vezan velikom ljubavlju. Dvoje ljubavnika učestvovali su u različitim ulogama i uvek su pobeđivali svojim uspešnim nastupima.

Serkanu Cayogluu divili su se i sa likom Ayaza u romantičnoj humorističkoj seriji, ali bez uticaja ove uloge uspeo je da odglumi različite likove u svojim narednim projektima. U ovom trenutku, Serkan Cayoglu, takođe ostavlja snažan utisak ulogom vojnika u seriji Yeni Hayat. Yeni Hayat predstavljala je test za glumca kako će sarađivati sa svojim partnerkama, Melisom Aslı Pamuk i Nilperi Sahinkayom. Kako vidimo, glumac uspešno polaže ovaj ispit.

Sina Kologlu, jedna od pisaca Mililyet Cadde-a, ima slično gledište i pohvalila je Serkana Cayoglua sledećim rečima:„Odakle se pojavio! ‘Oslobodio se lika u Kiraz Mevsimi i mogao da ide u vrlo različite uloge. Vrlo važno. Razgovarali su o Serkanu Čajogluu. Mogao je da ostane samo „Ajaz“ i nastavi „romantičnu komediju“.Ali, skinuo je ruho i postao „Kaya Ulgen u seriji Boru“ i nezaboravni Cihangir Tepeli u seriji„Halka“. Sada je penzionisani vojnik u ulozi zaštitnika, koji upada u komplikovane veze. To se naziva samopoboljšanje…."

By: TV Exposed

NOVO-Fahriye Evcen otkriva više o sebi