Serhat Kilic - glumac i sjajan muzičar

Serhat Kilic, koji igra lik Tekfura u TV seriji Kurulus Osman, koja se emituje na ATV TV-u, nastavlja da se uspešno i zapaženo bavi muzikom. Iako navodi da sebe ne vidi kao pevača i da se samo trudi da peva, Serhat nastavlja da iznosi kvalitetne projekte u ovoj oblasti.

Serhat Kilic - glumac i sjajan muzičar

Foto Credits: DiziCentral

Turski glumac Serhat Kilic se pojavljuje i u serijama, peva muziku uživo, a u svojoj samostalnoj emisiji pod nazivom Musicoman priča na sceni kako su se turska muzika i politika razvijali poslednjih godina. Kilic je nedavno izjavio: „Zabavljamo se samo kroz muziku“ i poručio da će nastaviti sa ovim radovima.

Glumac, koji je otišao u Ankaru da vidi svoju porodicu tokom praznika i odmora koji je dat ekipi na setu u seriji, vraća se u Istanbul i nastavlja snimanje tamo gde je stao.

Serhat Kilic je rekao sledeće o liku Tekfura kog tumači u popularnoj seriji: „To je drama iz važnog istorijskog perioda. Radi se na veoma velikom zemljištu. Ušao sam kao Tekfur u ovu priču. Ali onda sam izgubio pero, pa konja, a onda i mač tokom borbe. Bili su to teški dani. Pod snegom sam još bio na konju. Srećom, imali smo dobru sezonu. Osmanska država je takođe pred uspostavljanjem.”.

Kilic se u karijeri pojavio u ukupno dvadeset i šest projekata. Pored serije Kurulus Osman glumio je i u TV serijama Marasli, Seref Bey, Ogretmen Soz i drugim.

NOVO - Burcu Ozberk u bikiniju mami uzdahe! (FOTO)

By: Milt-TV Exposed