Burcu Ozberk u bikiniju mami uzdahe! (FOTO)

Televizijska serija Ask Mantik Intikam u kojoj je Burcu Ozberk ove sezone na Fox TV-u delila glavnu ulogu sa Ilhanom Senom je završena. Druga sezona nije nastavljena i serija je ušla u finale u 42. epizodi uprkos svim naporima fanova.

Burcu Ozberk u bikiniju mami uzdahe! (FOTO)

Foto Credits: Screenshot/ Instagram Burcu Ozberk

Burcu Ozberk, koja je tumačila glavni lik ove turske serije, nedavno je uzela predah na Baliju kako bi se odmorila nakon za nje veoma naporne sezone. Dok objave lepe glumice na društvenim mrežama, nastale tokom praznika dobijaju milione pregleda, nove i dalje stižu.

Trideset dvogodišnja glumica Burcu Ozberk nedavno je potresla Instagram svojim dubokim dekolteom i pozama u donjem vešu! Nastavljajući hrabre poze punom brzinom, atraktivna glumica je ovoga puta podelila svoju seriju fotografija u bikiniju uz napomenu „Dan počinje rano, ne mogu da se probudim“.

Objava glumice je za kratko vreme dobio stotine hiljada lajkova i komentara na njenom Instagram nalogu, koji ima preko devet miliona pratilaca. Evo i pomenute objave.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

Fanovi se pitaju koje korake će Burku preduzeti u karijeri u narednom periodu. Prema tvrdnji koja je dospela na dnevni red u turskim medijima koji prate serije, navodi se da će se Yagmur Tanrisevsin i Burcu Ozberk okupiti u istoj seriji.

Koliko u svemu tome ima istine, saznaćemo vrlo brzo….

NOVO - Kaderimin Oyunu - Gde je nestala stara Asiye?!

By: Milt-TV Exposed