Kaderimin Oyunu - Gde je nestala stara Asiye?!

U TV seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, koja se petkom uveče sastaje sa publikom na Star TV-u, ima problema između Cemala i Asiye. Novu 21. epizoda serije, u kojoj igraju Oyku Karayel, Akin Akinozu, Sarp Apak i Meric Aral, željno iščekuju fanovi serije.

Kaderimin Oyunu - Gde je nestala stara Asiye?!

Foto Credits: IMDB

Objavljen je prvi trejler za 21. epizodu serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, koja će biti prikazana u petak, 13. maja. Publika je ponovo bila ispunjena likom Asiye. Gledaoci, koji su ljuti što je Asiye tako ponosna, reaguju na ovaj lik jer zaboravlja šta joj je učinjeno i dovodi se u nevolju.

Tačka u kojoj scenaristi donose ovaj lik izaziva odličnu reakciju, ali Oyku Karayel takođe dobija aplauze zbog posla odrađenog u ovoj ulozi. Postoji velika publika koja ne želi da se Asiye i Cemal ponovo spoje i čeka da Asiye krene svojim putem.

Pažnju skreće i sledeća poruka obožavalaca ove TV serije, koja se poziva na scenariste: „Apsurdno je da Asiye ćuti i ne govori ništa. Nema usta. Scenarista, iznenadi nas jednog dana, gde je ona snažna, uspravna Asiye sa početka?“”.

Prema mnogim fanovima TV serija, snažan i samodovoljan lik Asiye prikazan u prvoj epizodi je nestao, zamenjen je drugim likom koji zauzima ponosan i potreban položaj.

Neki od njenih fanova, koji verno prate Oyku Karayel, takođe komentarišu da bi trebalo da napusti seriju.

Evo trejlera za 21. epizodu Kaderimin Oyunu, koja će biti objavljena 13. maja:

NOVO - Kubilay Aka o odmoru i seriji Oglum / Moj sin

By: Milt-TV Exposed