Kubilay Aka o odmoru i seriji Oglum / Moj sin

Kubilay Aka, koji igra lik Buluta u TV seriji Oglum / Moj sin, ubrzano se penje na lestvici karijere. Rođen u Istanbulu 1995. godine, glumac je pokazivao svoje talente u efektnim projektima jedan za drugim od 2016. godine.

Kubilay Aka o odmoru i seriji Oglum / Moj sin

Foto Credits: Internet Haber

Prva serija Kubilaya Ake, Vatanim Sensin, bila je veoma dobra produkcija, a lik Ali Kemala je bio istaknuta u prvoj sezoni. Aka, koji je osvojio simpatije miliona gledalaca zahvaljujući ovoj ulozi, imao je priliku da bude popularan sa svojom prvom TV serijom.

Nakon toga, Kubilay Aka, koji je pokazao odličnu glumačku prezentaciju sa likom Celasun u seriji Cukur, mnogo se poboljšao serijom od četiri sezone. Nakon ove uloge, glumac, koji je zaredom dobijao dobre ponude, prošle sezone je prvi put postao glavna uloga u seriji Cam Tavanlar / Stakleni plafoni sa Bensu Soralom.

Glumac, koji je efektno glumio i sa likom Kerema u seriji Ask 101 / Ljubav 101, nedavno je dobio ulogu u seriji Show TV-a, pod nazivom Oglum / Moj sin.

Kubilay, koji se istakao u ulozi u ovom projektu sa Songul Oden, Nihal Jalcin, Canan Erguder, Feyazom Dumanom i Timurom Akarom, koji impresionira snažnom dramskom pričom, takođe je prilično umoran zbog intenzivnog snimanja.

Navodeći da je pauzu za setove proveo spavajući kod kuće, mladi glumac je rekao da mu je ovaj kratak odmor dobro došao.

Takođe je otkriveno da će serija Oglum uskoro doći do svog finala. Kubilay Aka se takođe dotakao ovog pitanja i rekao: „Serija Oglum je dobra, set ide dobro, ide mirno. Nadamo se da ćemo to završiti u nekoliko poglavlja. Mislimo da radimo kontradiktoran i dobar posao, srećni smo kao tim.”.

NOVO - Evo zbog čega je Ismail Demirci prihvatio ulogu u seriji Iyilik

By: Milt-TV Exposed