Završava se još jedna turska dnevna seriija

Tokom 2022. i 2023. godine, televizijski kanali su izvršili značajne “napade”, posebno na dnevne serije. Između ovih “napada”, videli smo efikasan debi kanala tv8.

Završava se još jedna turska dnevna seriija

Foto Credits: IMDB

U toku 2022. kanal tv8 je imao važnu strategiju, koja je proizvela 3 različite dnevne serije pod nazivom Canim Annem, Yazgi i Kadere Karsi.

Zvaničnici TV8 otkrili su da su dnevne serije izazvale veliku pažnju ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, zbog velikog broja epizoda i impresivnih dramskih priča. Kao rezultat toga, 2022. godine, tri dnevne serije su počinjale jedna za drugom.

Erkan Meric i Yagmur Ozturk su ušli u finalnu epizodu serije Yazgi / Sudbina, u kojoj su igrali glavne uloge, i oprostili se od publike.

U glavnim ulogama druge dnevne serije su se našli Hakan Eratik, Emine Un i Nur Erkul, a TV serija pod nazivom Kadere Karsi / Protiv sudbine morala je da se oprosti od ekrana svojom 39. epizodom.

Kraj za Toprak ili Fidan

Projekat Canim Annem / Moja draga mama je, s druge strane, objavljen u svojih 259 epizoda i nastavlja da upoznaje publiku na ekranu tv8.

Znamo da je Kanal D učestvovao u takmičenju dnevnih serija sa projektima Ask ve Umut / Ljubav i nada i Hicran. Da podsetim da se obe serije nastavljaju svoj ekranski život.

Dnevna serija Star TV-a Toprak ile Fidan / Toprak i Fidan, koju potpisuje OGM Pictures, bila je jedan od izuzetnih projekata ove sezone. Serija, u kojoj glume Hazal Adyiaman i Osman Aydin, ponovo je bila snažna dramska priča. Međutim, život ove serije nije dugo trajao. Toprak ile Fidan, čija je konačna odluka doneta sa 100. epizodom pre završetka 1 sezone, takođe znači delimični kolaps strategije oko dnevnih serija.

NOVO - Elcin Sangu dobija mnoge pohvale

By: TV Exposed