Elcin Sangu dobija mnoge pohvale

Turska glumica Elcin Sangu postala je popularna sa TV serijom pod nazivom Kiralik Ask.

Elcin Sangu dobija mnoge pohvale

Foto Credits: Al Bawaba

Međutim, nesrećom za glumicu smatralo se to što serije u kojima je učestvovala nakon ovog projekta nisu postigle dobre rezultate. Do sada.

Sezona 2022 – 2023 ostaće upamćena kao sezona u kojoj se Elcin Sangu skoro ponovo rodila iz pepela.

Jer, uspehom u liku Peri u seriji Cop Adam / Čiča Gliša otkrila je koliko je iskustva stekla na snimanjima, a imala je i veliko iskustvo kao glavna glumica u muzičkoj emisiji Džekil i Hajd. Postavljen je mjuzikl Džekil i Hajd, u kojem su Hajko Cepkin i Elcin Sangu preuzeli glavnu ulogu, a na scenu su izašli mnogi glumci, a obožavaoci Elcin su napisali ime poznate glumice na društvenim mrežama u mnogim objavama.

Velike pohvale

Baza obožavatelja glumice koja je podelila desetine hiljada akcija, uspela je da zadrži ime Elcin Sangu dugo na dnevnom redu, posebno u tviter okruženju. Razne scene iz mjuzikla se takođe dele u obliku kratkih video zapisa na društvenim mrežama.

Deljene su i mnoge poruke da je glas Sangu veoma lep. Oni koji su gledali mjuzikl dele komentare navodeći da su zadivljeni glumačkim talentom Hajka Cepkina i da je Elcin Sangu napravila odličnu predstavu i sa glumom i glasom.

U mjuziklu, koji su pratila mnoga poznata imena, društvenim mrežama preneli su se trenuci kada je ekipa aplaudirana i konstatovano da je predstavljena veoma uspešna scena.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Yali Capkini i pored pada rejtinga ostvaruje sjajne rezultate na društvenim mrežama!

By: TV Exposed