Otkriveno kada će biti emitovane dve finalne epizode serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Konačna odluka doneta je za popularnu istorijsku seriju Alparslan Buyuk Selcuklu /Alparslan Veliki Seldžuk, koja je emitovana na TRT 1 i koja obara rekorde gledanosti ponedeljkom uveče.

Otkriveno kada će biti emitovane dve finalne epizode serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: IMDB

Nakon odlaska glavnog glumca Barisa Arduca iz ovog projekta, takođe je postalo jasno kada će serija imati finale.

Serijal Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, čija će 60. epizoda biti emitovana u ponedeljak uveče, 30. oktobra, dočekaće publiku sa svoje poslednje dve epizode.

Finale 6. novembra

Otkriveno je da će serija Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk završiti svoje putovanje 61. epizodom u ponedeljak, 6. novembra.

Serija, koja je obarala rekorde gledanosti od prvog dana emitovanja, dočekaće publiku svojom 60. epizodom u ponedeljak, za dve nedelje i polako napraviti uvod u završetak projekta.

Trejler serije, koja je ostavila trag na ekranima već dve sezone svojom impresivnom pričom, jakom glumačkom postavom i visokom produkcijom, ostao je na dnevnom redu društvenih mreža.

Reči Barisa Arduca, Alparslana iz serije: „Ovo nije rat između Ne-Seldžuka i Rima, već rat između Krsta i Polumeseca“ ostavile su traga na promociji.

Evo i pomenute najave.

NOVO - Kizilcik Serbeti osvojio veliki broj gledalaca serije Yali Capkini!

By: TV Exposed