Demet Ozdemir - Ljudski je grešiti!

Turska glumica Demet Ozdemir je osoba koja je doživela veliki uspon karijere poslednjih godina i ostvarila velike uspehe ne samo u Turskoj već i u inostranstvu.

Demet Ozdemir - Ljudski je grešiti!

Foto Credits: Internet Haber

Pošto su TV serije Dolunay, No 309 i Erkenci Kus dostigle široku publiku u inostranstvu, glumica, čija je popularnost prevazišla granice matične zemlje, uvećala je svoje bogatstvo i preuzela veliku odgovornost posebnim ugovorom koji je sklopila sa digitalnom platformom Disney plus.

Demet Ozdemir je jedna od najzastupljenijih glumica na dnevnom redu društvenih mreža i medija, sa filmom Ljubavna taktika koji je veoma popularan na Netflixu i odlukom da se snimi drugi deo ovog projekta, kao i novom serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, u kojoj je učestvovala i izazvala veliko uzbuđenje. Učestvujući u programu Ibrahima Selima, emitovanom na TV Fox, sa kojim je igrala ulogu u istoj seriji, glumica je izjavom otkrila i svoju iskrenost.

„Da li ste doživeli ono što osuđujete?“ upitao je Ibrahim, a Demet odgovorila:

„Vrlo često i uvek nastavljam da živim. Mnoge stvari su mi se desile u dvadesetim godinama za koje sam rekla da nikada neću uraditi ili doživeti. Stvari za koje sam mislila 'kako je mogao da uradi tako nešto'. Videla sam da je praviti greške ljudski. Previše da se izbroji. Lepo je živeti ove stvari, moj pogled na ljude je sada drugačiji. To nas uči da ih više ne svrstavamo u kategorije, već da prihvatimo da je sve za ljude, bez obzira na to koliko su loši događaji kroz koje ljudi prolaze.”.

Demet Ozdemir je doživela ono što je ranije osuđivala i kako kaže naučila važnu životnu lekciju. Objašnjavajući da ne želi ništa da menja u sopstvenom životu, glumica je izjavila da je imala veoma lepo detinjstvo. Takođe je izjavila da su dobri ili loši događaji koje je doživela u detinjstvu imali značajan uticaj na tačku koju je dostigla danas.

NOVO - Uskoro počinje snimanje druge sezone serije Sahmeran

By: TV Exposed