Sarp Akkaya napušta seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Turski glumac Sarp Akkaya napustiće radnju serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Priča njegovog lika u ovom projektu se završava.

Sarp Akkaya napušta seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Foto Credits: Internet Haber

Sarp Akkaya će se u narednom periodu oprostiti od turske televizijske serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Priča njegovog lika u ovom projektu se privodi kraju.

On bi trebao da se poslednji put pojavi u epizodi 22. Podsećamo, Sarp je u ovoj seriji tumačio lik po imenu Sergen Gunay. U pitanju je njegov četrdeset i treći projekat u zaista bogatoj glumačkoj karijeri.

Akkaya se pre ovog projekta pojavio u projektima Saygi i Cukur. U seriji Saygi je glumio Selima Hacioglua, a u seriji Cukur Sahrama. Tumačio je uloge i u serijama Ferhat ile Sirin, Kursun, Soz i drugim.

View this post on Instagram

A post shared by Sarp Akkaya (@sarpakkaya)

Imao je ulogu i u popularnoj istorijskoj seriji Sulejman Veličanstveni gde je glumio Atmaca. Starije generacije ga pamte kao Bilala iz serije Igra ćutanja. Pojavio se i kao Servet u seriji Dolina Vukova: Zaseda 2007. godine.

Podsećamo, juče je objavljeno da će serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku biti završena u martu mesecu. Finale bi navodno trebalo da bude pre religioznih praznika u Turskoj.

Zvanična potvrda te informacije se još uvek čeka.

NOVO - Održana promocija projekta Babamin Oldugu Gun / Dan kada je umro moj otac

By: Milt-TV Exposed