Selma Ergec i Lara Tonka u seriji Atiye

Promene u glumačkom kadru serije Atiye. Dve glumice priključile su se projektu. Selma Ergeç će se pojaviti u novim epizodama serije, i tumačiće lik po imenu Umut. Pored nje u seriji ćemo gledati i glumicu Lara Tonka. Njen lik u seriji se zove Aden, i u pitanju je devojčica koja će promeniti sudbine i živote ...

Selma Ergec i Lara Tonka u seriji Atiye

Promene u glumačkom kadru serije Atiye.

Dve glumice priključile su se projektu. Selma Ergeç će se pojaviti u novim epizodama serije, i tumačiće lik po imenu Umut. Pored nje u seriji ćemo gledati i glumicu Lara Tonka. Njen lik u seriji se zove Aden, i u pitanju je devojčica koja će promeniti sudbine i živote Atiye i Erhana.

Selma Ergeç je glumila do sada u nekoliko serija od kojih se izdvajaju Yasamayanlar, Gönül Isleri, Muhtesem Yüzyil i Asi.

Lara Tonka je mlada glumica, ima svega 11 godina, a gledaoci su imali prilike da je gledaju u filmu Güzelligin Portresi iz 2019. godine.

Glavne uloge u seriji Atiye tumače Beren Saat i Metin Akdülger. Druga sezona serije se očekuje u septembru kada počne nova sezona. Dobra vest za sve fanove ove serije je i to da je potvrđena i treća sezona ovog projekta.

By: TV Exposed