Erkan Petekkaya po prvi put u apsurdnoj komediji!

Erkan Petekkaya prvi put učestvuje u apsurdnoj komediji.

Erkan Petekkaya po prvi put u apsurdnoj komediji!

Foto Credits: DiziCentral

Erkan Petekkaya, koji je igrao snažne uloge u mnogim dramskim pričama i ima veoma široku bazu fanova, ovog puta će iznenaditi svoje obožavaoce.

Poznati glumac će se pojaviti pred svojim fanovima sa sasvim drugačijim likom u svom novom filmu pod nazivom Filme Gel / Dođi u film.

Počelo je odbrojavanje da produkcija pod nazivom Filme Gel izađe u susret publici.

Produkcija, koja govori o avanturama ispunjenim smehom trojice prijatelja koji pokušavaju da snime film, biće objavljena 5. januara.

Premijera u bioskopima

Majstorski glumac Erkan Petekkaya prvi put izlazi pred publiku sa apsurdnom komedijom! Film Gel, sa Petekkayom u glavnoj ulozi i sa Leventom Ulgenom i Firatom Dogrulogluom, biće objavljen u petak, 5. januara. U produkciji Berton Media i režiji Ihsana Tasa, ova komedija će izazvati smeh u bioskopima.

Avanture tri uma

Uspešni glumci Tolga Gulec, Cicek Diligil, Aslihan Karalar, Orcun Kaptan i Deniz Hamzaoglu takođe su učestvovali u filmu Filme Gel / Dođi u film, čije je snimanje završeno u Čanakaleu. Produkcija, koju su gledaoci željno iščekivali, na veliko platno će doneti smešne događaje koji su se desili trojici prijatelja koji su želeli da snime film.

Priča puna iznenadjenja

Radnja filma Filme Gel je sledeća:

Četinov najveći san, koji radi kao statista na setovima, je da bude unapređen u glavnu ulogu. Necmi, koji je godinama živeo u inostranstvu i tamo zapravo prodavao piratske diskove, lagao je da je bio reditelj kada se vratio u rodni grad.

Muzo je, pak, čovek koji radi koji god posao nađe, ali ne može ništa. Tri prijatelja odlučuju da snime film, čiji je scenario napisao Necmi.

Film priča priču o putu. Četin popravlja stari minibus svog zeta da bi ga koristio na snimanju. Seda, koju je porodica naterala da se uda za starca dok su krenuli na put, napušta venčanje i krišom se krije u minibusu. A naši junaci kreću na putovanje puno iznenađenja…

NOVO - Serenay Sarikaya biranim rečima o Kivancu Tatlitugu

By: TV Exposed