Objavljena prva najava turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca (VIDEO)

Iznenađenja Fox TV-a za 2023. godina su nedavno počela. Još jedna veoma ambiciozna serija dolazi nakon projekta Adim Farah.

Objavljena prva najava turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

U Bodrumu se nastavlja rad na novoj TV seriji Tetikcinin Oglu / Sin strelca, a stiže i projekat koji će iznenaditi sve. Posebno za fanove Timucina Esena, nova serija je zaista dugo očekivan i uzbudljiv posao.

Sevket Coruh će se vratiti na televizijski ekran sa sasvim drugačijim likom nakon 16 godina iskustva u popularnoj seriji Arka Sokaklar.

Ekipa serije Tetikcinin Oglu, koja je na set krenula u martu, nastavlja da radi intenzivnim tempom. Iako nije jasno kada će serija biti emitovana, poznato je da Fox TV želi da što pre izađe u susret sa publikom.

Kada će serija početi?!

Deljene su i prve fotografije sa seta serije. Sevket Coruh je iznenadio sve. Oni koji su ranije videli poznatog glumca kao policajca na ekranu, ovoga puta videće sasvim drugačiji portret ličnosti sa likom Alexandra. Pažnju je privukao prvi trejler TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca.

Kombinaciju Timucina Esena i Sevketa Coruha takođe su cenili obožavaoci serije i tumače se kao veoma efektan duo. Mnoge zanima priča TV serije Tetikcinin Oglu, gde uzbuđenje i akcija nikada neće prestati, kao i datum premijere.

S obzirom da se serija Dokuz Oguz najverovatno završava naredne nedelje, ne bi bilo iznenadjenje da nova serija Timucina Esena nasledi upravu nju. Više informacija biće poznato u danima koji slede…

NOVO - Yigit Kocak, Omer iz serije Kardeslerim, takođe gleda ka Španiji!

By: TV Exposed