Uraz Kaygilaroglu preduzeo visoko cenjenu inicijativu (FOTO)

Glumac Uraz Kaygilaroglu će učestvovati u projektu udruženja UCIM (Međunarodno udruženje za zlostavljanje dece) koje je osnovao učitelj Saadet Ozkan. Kaygilaroglu će doprineti podizanju svesti o zlostavljanju dece i omogućavanju da se dečiji glas čuje u projektu koji će se realizovati sa UCIM-om, čiji je on volonterski član. UCIM, svojim sloganom „Deca neće ćutati, UCIM ...

Uraz Kaygilaroglu preduzeo visoko cenjenu inicijativu (FOTO)

Glumac Uraz Kaygilaroglu će učestvovati u projektu udruženja UCIM (Međunarodno udruženje za zlostavljanje dece) koje je osnovao učitelj Saadet Ozkan.

Kaygilaroglu će doprineti podizanju svesti o zlostavljanju dece i omogućavanju da se dečiji glas čuje u projektu koji će se realizovati sa UCIM-om, čiji je on volonterski član.

UCIM, svojim sloganom „Deca neće ćutati, UCIM je uz njih“, realizuje mnoge projekte. Podrška poznatih imena takođe potpomaže da se ovakav problem prenese širokim masama.

Uraz Kaygılaroglu svojim učešćem u projektu, dodirnuo je veliku ranu društva. O projektu su napravljeni promotivni snimci. Kaygilaroglu je bio u centru UCIM-a.

Izjava je data na Instagram stranici udruženja. Ispod možete videti fotografiju sa snimanja na kojoj je Uraz Kaygilaroglu.

By:TV Exposed

NOVO-Otkriveni su detalji nove serije Alperena Duymaza