Hande Ercel uživa na odmoru (FOTO)

Lepa glumica Hande Ercel, koja je u poslednje vreme na dnevnom redu sa privatnim životom, otišla je na odmor sa porodicom.

Hande Ercel uživa na odmoru (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Turska glumica je na svom nalogu na društvenim mrežama podelila trenutke uživanja u suncu i moru sa sestrom Gamze Ercel i malom nećakinjom Mavi.

Hande Ercel, turska glumica sa najviše pratilaca na društvenim mrežama, koju prati više od 28 miliona pratilaca, objavila je za fotografije sa svojom nećakinjom Mavi na svom Instagram nalogu i napisala napomenu „Mavina prelepa kosa i moja omiljena energija porodičnog odmora!“.

Ercel, koja je odsutna sa ekrana oko godinu dana, nije prošla nezapaženo. Istovremeno, glumicu, koja je i brend ambasador Disney plusa, koji je 14. juna počeo sa emitovanjem u Turskoj, obožavaoci željno iščekuju sa nekim novim projektom ove digitalne platforme u kom će učestvovati.

Digitalna platforma, koja je sklopila sporazume sa mnogim poznatim glumcima u Turskoj, takođe uključuje i saradnju sa Ercel. Glumica, koja je nedavno dala izjavu za magazin Vogue, dala je neke naznake o ulozi koju je želela da prikaže. Hande Ercel želi da to bude lik koji će pomeriti granice zbog svoje uloge u svom novom projektu! Ona je navela da je potrebno vreme da se takav lik oživi, a glumica je svojom izjavom oduševila fanove.

Ostaje da vidimo da li će i kada takav projekat da se pojavi.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Emir Benderlioglu u TV seriji Tuzak / Klopka

By: TV Exposed