Emir Benderlioglu u TV seriji Tuzak / Klopka

Emir Benderlioglu, koji je na snimanjima od 2006. godine, pojavio se pred publikom sa veoma različitim projektima u svojoj 16-godišnjoj karijeri.

Emir Benderlioglu u TV seriji Tuzak / Klopka

Foto Credits: IMDB

Rođen 1979. godine u Ankari, glumac je upisao odsek za skulpturu na Univerzitetu Hacettepe, Fakultet likovnih umetnosti, a zatim prešao na odsek grafike. Emir Benderlioglu, koji je specijalizovan za različite grane umetnosti ne samo kao glumac, već i kao fotograf, glumac koji pozajmljuje glasove i grafički dizajner, postao je vidljiviji uspešnim serijama u kojima je poslednjih godina. Nakon susreta sa režiserom Alperom Čaglarom u Ankari, Benderlioglu, koji je učestvovao u njegovim filmovima i od 2004. godine prešao na glumačku profesiju, pojavio se u različitim TV serijama nakon što se preselio u Istanbul.

Emir Benderlioglu je ušao u svet serija učestvujući u nezaboravnoj seriji jednog perioda, Kavak Yelleri. Postoji mnogo različitih produkcija u glumačkoj karijeri Benderlioglua, i možemo videti da se glumac dobro obučio u smislu portretisanja drugačijeg lika u svakom od svojih projekata.

Benderlioglu, kojeg smo gledali u TV serijama kao što su Yer Gok Ask, Galip Dervis, Arka Sokaklar, Fi, Boru, 4N1K Ilk Ask, bio je sjajan u projektu Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

Emir Benderlioglu, koji je prošle sezone igrao lik Pirija Reisa na ekranu TRT1 u seriji Barbaroslar, pridružio se ekipi TV serije Trap / Klopka, koja će se sastati sa publikom na ekranu tv8 u sezoni 2022-2023. Glumački kadar ove serije je zaista kvalitetan i biće to još jedna dobra prilika za glumac pokaže svoje kvalitete.

NOVO - Dobar start turkse serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

By: TV Exposed