Nastavlja se rad na seriji Baba / Otac

Serija Baba / Otac, koja je prošle sezone počela da se pojavljuje na Show TV-u i izazvala veliko uzbuđenje svojim ambicioznim kadrom sastavljenim od uspešnih imena, nije uspela da napravi očekivani rezultat u gledanost, iako je bila veoma popularna.

Nastavlja se rad na seriji Baba / Otac

Foto Credits: IMDB

Bila je velika radoznalost da li će biti druge sezone ove turske serije. Odgovor na to pitanje konačno je stigao.

Serija Baba, koja je okupila Tolgu Saritasa i Haluka Bilginera, izazvala je veliku radoznalost kada je prvi put objavljena. Međutim, serija nije debitovala kako se očekivalo u prvoj sezoni. Bilo je neizvesno da li će biti i druge sezone serije Baba / Otac, koja je prvu sezonu završila sa prosečnom gledanošću.

Odgovor na ovo pitanje pitala se publika tokom cele letnje sezone. Očekivani odgovor je konačno stigao. Prema vestima, ekipa serije Baba je otišla na set drugu sezonu. To znači da će gledaoci projekta Otac moći da gledaju drugu sezonu svoje omiljene serije.

Prve epizode ​​serije privukle su pažnju na Show TV-u. Međutim, primećen je pad u seriji, koja je dobila prosečne ocene. Projekat se donekle oporavio uz uzbudljiva nova dešavanja koja su dodata priči, ali kada je serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je počela da se pojavljuje na ekranu u isto vreme, dostigla vrhunac u utorak uveče, gledanost serije je ponovo pala.

Serija Baba je sada dobila novu šansu da popravi situaciju i rejting u sezoni koju ćemo gledati ove jeseni.

View this post on Instagram

A post shared by Baba Dizi (@babatvdizi)

NOVO - Serenay Sarikaya privukla pažnju iskrenim priznanjem

By: TV Exposed