Dobar start turske serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

Juče je i zvanično otpočela nova sezona turskih TV serija, odnosno sinoć je bila premijera prvog projekta u njoj. Od utorka, 30. avgusta na TV ekranima u Turskoj je serije Kusursuz Kiraci ili u prevodu Savršeni Stanar.

Dobar start turske serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

Foto Credits: Promo / Fox TV

Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar je debitovala zaista veoma pristojno. Rezultati rejtinga u sve tri kategorije su oko i iznad proseka, što može da raduje posebno ako se u obzir uzme to što je juče bio praznik u Turskoj.

Nova serija Fox TV-a ostvarila je rezultat u total kategoriji rejtinga od 3.24, u AB od 3.09 a u ABC1 3.28. Utisci nakon prve epizode su veoma pozitivni i svi se nadaju da će gledanost u narednim epizodama biti još bolja.

Serija Kusursuz Kiraci se fokusira na Monu (Dilan Cicek Deniz), mladu ženu koja je odrasla u sirotištu. Ona radi za online novine i nedavno je izveštavala o slučajevima paljenja kuća u različitim delovima Istanbula. Jednog dana kada ode na teren zbog vesti o požaru, naiđe na fotoreportera Yakupa (Serkay Tutuncu), koji je takođe prisutan, koji prenosi istu vest. Iako se potajno vole, svađaju se jer imaju potpuno suprotne ličnosti. Nakon što je izbačena iz svog stana, Mona je primorana da prihvati ponudu Yakupa da se žive zajedno. Međutim, stvari se ne odvijaju onako kako se nadala. Neprijatno iznenađenje je čeka u apartmanu Yuva, gde će upoznati razne čudne likove.

NOVO - Caglar Ertugrul će se ugojiti 15 kilograma za novu ulogu!

By: TV Exposed