Recep Usta najavio iznenadjenja u seriji Kardeslerim

Serija Kardeslerim / Moja braća koja se emituje na ATV ekranu subotom uveče i koja je doživela značajan pad gledanosti poslednjih nedelja, napreduje korak po korak ka kraju sezone.

Recep Usta najavio iznenadjenja u seriji Kardeslerim

Foto Credits: Internet Haber

Dok se dešavaju važni događaji u priči serije, fanovi serije Kardeslerim već čekaju 4. sezonu sa velikim uzbuđenjem.

Biće izuzetnih pomaka u priči ove turske serije, posebno za Berka, koga igra Recep Usta.

Recep Usta je došao do izražaja kao jedno od mladih imena koja su postala popularna zbog ove TV serije. Pratimo i Melis Minkari u liku Aybike. Dvoje mladih glumaca dobila su veliko priznanje svojim ulogama u ovom projektu.

Takođe možemo videti istaknutost Berka i Aybike kao impresivnog serijskog para u istraživanju na društvenim mrežama. Usvajanje Recepa Uste i Melis Minkari od strane miliona fanova TV serija za kratko vreme i njihov veliki doprinos projektu doneli su i veoma poseban period u pogledu njihovih karijera.

Otvoren za iznenadjenja

Pored impresivnog sklada dvoje mladih glumaca, iskustva Berka i Aybike u priči serije duboko utiču i na mladu publiku.

Recep Usta je dao važne informacije navodeći da će u priči serije biti iznenađenja. Šta će biti sa Berkom, za koga se ispostavilo da nije Aylinin i Resulov ​​sin? U emisiji Dizi TV koja se emituje na ATV-u, Recep je rekao:

„Publika čeka mnogo iznenađenja. Berk još ništa ne zna. Kakva će biti njegova reakcija na Aylu i njenog pokojnog oca nakon što dobiju vesti? Ne znam kakva će biti njegova očekivanja od njegovog budućeg života, koliko će se to promeniti? Tu je veliko iznenađenje. Otvoren sam za iznenađenja, nadam se da su i svi otvoreni.”.

View this post on Instagram

A post shared by ALL Magazine (@allmagazine)

NOVO - Asena Girisken o tome kada se i kako odlučila za glumu

By: TV Exposed