Asena Girisken o tome kada se i kako odlučila za glumu

Asena Girisken koja je rođena u Antakiji 1992. godine je jedno od imena koje je na setovima filmova i TV serija od 2015.

Asena Girisken o tome kada se i kako odlučila za glumu

Foto Credits: IMDB

U svojoj glumačkoj avanturi, glumica je privukla pažnju likom Peri u TV seriji Uc Kurus, a zatim privukla je veliku pažnju likom Yesim u ATV seriji Aldatmak / Obmana.

Asena Girisken, koja je na istoj sceni sa iskusnim imenima kao što su Vahide Percin, Mustafa Ugurlu i Ercan Kesal, jedna je od ključnih figura u seriji Aldatmak sa likom Yesim, na koju je publika ljuta.

Objašnjavajući da je snimanje serije zaista intenzivno, ali da je neizmerno uživala i uživa u radu, glumica je rekla:

I set i trening su pomalo zamorni jer radim dva posla.”.

Objašnjavajući kako je našla vremena za njen privatni život i podučavanje nakon snimanja TV serije Aldatmak, ona kako kaže ponekad ne poznaje sebe, a procenjuje sve vreme koje je preostalo nakon seta.

Asena Girisken nastavlja svoj život u užurbanom radnom okruženju i kaže: „Ponekad se bunim, ali to je dobro i prijatno“.

Lep glas, svira gitaru i klavir

Objašnjavajući da je imala detinjstvo odrastajući u ljubavi u velikoj porodici, Asena se okrenula glumi kada je upoznala pozorište dok je bila na putu da postane muzičarka.

Objašnjavajući da su je na muziku usmerili nastavnici jer ima lep glas i svira gitaru, glumica je napomenula da je jedno vreme svirala i klavir

Glumica je rekla: „Upoznala sam pozorište u srednjoj školi. Veoma je zanimljiv osećaj, veoma je čudan osećaj biti na sceni, a nakon što sam odlučila, spremala sam nešto sa rođakom i radila skečeve za porodicu. Onda sam se sa čuđenjem prilagodila tome i veoma mi se dopalo, nakon čega nisam mogla da odustanem od glume.”.

NOVO -  Yalcin Hafizoglu o svojim počecima i seriji Kiralik Ask

By: TV Exposed